fredag 9. november 2012

Spennende Tysklandtur!

I slutten av oktober reiste Ringsaker honning til Tyskland for å se på nye produkter! Vi satte oss i bilen og reiste 180 mil ca, før vi kom frem til Buhlertal i Tyskland. Det var god stemning hele veien, men slitne av all reisingen ble vi! 


Når vi hadde fått sovet en liten blund, tok vi turen tilbake og fikk masse god informasjon om produktene! Dere skal få vite mer om de senere. Folkene var kjempe koselige og gav oss masse nyttig informasjon og viste oss rundt i den lille byen. 


Ene kvelden spiste vi på en restaurant hvor andre etasje roterte etter solen. Renate hadde også bursdag denne dagen, så hun fikk restaurant eieren sin egen vin i gave, han signerte den tilogmed :) Senere den kvelden fant vi en lokal pub? hvor vi møtte 7 utrolig koselige Tyske menn. Tom - Roger nevnte sånn tilfeldig at Renate hadde bursdag, så da begynte de å synge sang til henne for full hals :) Utrolig koselig kveld! 


Siste dagen fylte vi bilen full av varer og vendte snuten mot Norge igjen! Denne turen gav alle en utrolig fin opplevelse, som vi ikke kommer til å glemme på en stund. Alle tre ble også mer gira på å fortsette med både honningen og de flotte produktene vi skal introdusere dere for :) 


Er du spent på produktene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar